Selecteer een pagina

Helder

denken
gaat beter

in een schone omgeving.

Ontdek wat Tirion Dienstverlening voor u kan betekenen.

Onze diensten

Schoonmaak voor iedereen

Welkom bij Tirion Dienstverlening, dé specialist in professionele schoonmaakdiensten voor bedrijven in Nijmegen en omgeving. Ons toegewijde team staat klaar om uw bedrijfsomgeving sprankelend schoon te maken en te houden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten zonder zorgen over hygiëne en netheid. We begrijpen dat een schone en gezonde werkplek essentieel is voor het welzijn van uw medewerkers en de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Waarom kiezen voor
Tirion Dienstverlening?

 

 1. Ervaring en Expertise: Met jarenlange ervaring in de schoonmaaksector beschikken wij over de kennis en expertise om aan al uw schoonmaakeisen te voldoen. 

   


 2. Maatwerkoplossingen: Elk bedrijf is uniek, en daarom bieden wij maatwerk die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften.

   

 3. Betrouwbaar Team: Ons team bestaat uit goed opgeleide en betrouwbare professionals die zorgvuldig zijn geselecteerd om de hoogste kwaliteit te leveren.

   

 4. Duurzaamheid: Wij zetten ons in voor milieuvriendelijke schoonmaakmethoden en gebruiken waar mogelijk eco-vriendelijke producten, zodat uw bedrijf bijdraagt aan een schonere wereld.

Een greep uit onze diensten:

 • Kantoorreiniging: Houd uw kantooromgeving netjes en professioneel voor een productievere werkomgeving.

 • Industriële reiniging: Wij bieden diepgaande reiniging voor industriële faciliteiten om aan de hoogste normen te voldoen.

 • Vloeronderhoud: Laat uw vloeren stralen met ons vakkundige vloeronderhoud en reiniging.

 • Sanitaire voorzieningen: Wij zorgen voor schone en hygiënische sanitaire ruimtes voor zowel medewerkers als bezoekers.

 • Buitenruimten:  Uw terras of tuin is opgeruimd, netjes en aantrekkelijk. Elk seizoen weer. 
 • Glasbewassing: Een sprankelend uitzicht met onze professionele glasbewassingsservice. 

   

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om schoonmaak. Daarom werken wij nauw samen met u om een schoonmaakplan op maat te ontwikkelen dat aan al uw eisen voldoet. Ons doel is om een langdurig partnerschap op te bouwen, gebaseerd op vertrouwen en betrouwbaarheid. Zo’n samenwerking ontzorgd en geeft stabiliteit. Samen blijven wij altijd anticiperen op veranderende behoeften binnen uw bedrijf. 

Neem vandaag nog contact op met Tirion Dienstverlening voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen schitteren met onze eersteklas schoonmaakdiensten. Samen kunnen we zorgen voor een schone, gezonde en aantrekkelijke werkomgeving. Uw succes is ons succes!

 

Schoonmaakonderhoud
voor bedrijven

Glazenwassen
voor bedrijven

Particulieren huizen
eenmalige schoonmaak

Vloerenonderhoud
voor bestaande klanten

Advies
voor bedrijven & bestaande klanten

Gebruik ons netwerk van
schoonmaak specialisaties

Wat kost het?

Iedere situatie is uniek,  ook die van u. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stappenplan

Hoe werkt het?

Vraag offerte aan

Mail of bel met ons. Leg uit waar, wanneer en wat je schoongemaakt wilt hebben.

Kijken op locatie - live of met google.maps

We bespreken of bekijken de schoon te maken ruimte. We kunnen nu een goede inschatting maken hoe lang we bezig zijn met de door u gevraagde werkzaamheden. We sturen de offerte.

Afspraken maken en aan de slag!

Zijn we het eens met het plan van aanpak? Dan plannen we de werkzaaheden in en gaan aan de slag. Zo simpel is het.

Bel of mail gewoon even, dan vraag je wat je wil weten…

Nog vragen? Twijdels? Een gratis offerte of een opmerking?
We staan u graag te woord.

Graag meer informatie over:

7 + 12 =

over ons

Power couple

Na jarenlange ervaring in de schoonmaak- en horeca branch én administratief werk was het tijd voor ons om een eigen bedrijf te beginnen. Het combineren van fysiek bezig zijn en het contact met klanten vinden wij heel prettig. We houden ons bedrijf bewust kleinschalig om persoonlijk over de kwaliteit te kunnen waken. Eerlijke communicatie, secuur te werk gaan en oog voor detail, zijn daarom woorden die bij ons passen. Wij zijn trots op de relatie die wij met onze klanten opbouwen, met sommigen al meer dan 15 jaar! 

Deze gingen je voor

Wat anderen zeggen over 
Tirion Dienstverlening

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Jane Smith

Dev Lead, Divi Corner

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Dan Greene

IT Director, Monarch Inc.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
John Doe

CEO, Extra Space

Laat Tirion Dienstverlening
het zware werk voor u doen,
zodat u zich kunt richten
op wat ú goed kan.

 

 

Kies voor kwaliteit,
kies voor
Tirion Dienstverlening!

Bel of mail ons

Tirion Dienstverlening
Berg en Dal

info@tiriondienstverlening.nl

06-1965 54 92