Glazenwasser - Tirion Dienstverlening

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Glazenwasser

Diensten
Uw glazenwasser
Even voorstellen...

Tirion Dienstverlening is uw glazenwasser voor binnen en buiten glas.
 
Wij bieden de perfecte oplossing voor vuile ramen. Wij kunnen bij vrijwel elk raam. Het maakt niets uit of u aan een schuin liggende straat woont. Wij gebruiken voor plekken waar we niet veilig met de ladder bij kunnen telescoopglasbewassing. De glazenwasser is gewend grondig en secuur te werk te gaan.
 
 
Op zoek naar een glazenwasser?
 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag uw glazenwasser worden. U kunt via deze pagina een aanvraag doen voor een . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij doen altijd vooraf een geheel vrijblijvende prijsopgave via e-mail. U mag zelf weten of u ermee akkoord gaat of niet. Tirion Dienstverlening doet er alles aan om uw ramen netjes schoon te houden. Wij maken vanzelfsprekend ook de kozijnen en vensterbanken schoon. We gaan voorzichtig te werk met het wassen van uw woning. En we laten zo min mogelijk sporen achter in uw tuin! Of te wel, we hebben respect voor uw bezit!
 
 
Wat kost een glazenwasser?
 
Dat hangt af van uw woning. Het aantal ramen is belangrijk. Ook is de grootte van de ramen. Zijn ze makkelijk te bereiken? Hoewel elke woning uniek is, kunt u bij de glazenwasser aan de volgende kosten denken:
 
 
·         Minimumprijs € 25,50 per woning.
 
·         Prijzen worden berekend per venster, oftwel per stuks glas. Grote hoeveelheden = lagere prijzen.
 
o    Begane grond: € 1,25 per venster.
 
o    Eerste verdieping: € 1,25 per venster.
 
o    Tweede verdieping: € 2,50 per venster.
 
o    Derde verdieping: € 4,00 per venster.
 
Afhankelijk van andere factoren voor uw woning kunnen andere prijzen gelden. Doe altijd een . Meerdere woningen naast elkaar levert vaak korting op! Zeker als de glazenwasser al klanten bij u in de buurt heeft.
 
 
Professionals gebruiken professioneel materiaal

Altijd al afgevraagd hoe het komt dat glazenwassers de ramen snel streeploos schoon kunnen maken? Dat komt omdat wij professioneel materiaal gebruiken. De glazenwasser gebruikt bijvoorbeeld de materialen van de marktleider in glasreinigingsproducten.Homepage           Schoonmaak kantoren           Zonnepanelen reinigen
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu