Glazenwasser Nijmegen - Tirion Dienstverlening

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Glazenwasser Nijmegen

Diensten
Even voorstellen...

Tirion Dienstverlening is uw glazenwasser in Nijmegen voor binnen en buiten glas.
 
Wij bieden de perfecte oplossing voor vuile ramen. Wij kunnen bij vrijwel elk raam. Het maakt niets uit of u aan een schuin liggende straat woont. Wij gebruiken voor plekken waar we niet veilig met de ladder bij kunnen telescoopglasbewassing. De glazenwasser is gewend grondig en secuur te werk te gaan.
 
 
Op zoek naar een glazenwasser in Nijmegen?
 
Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij willen graag uw glazenwasser worden. U kunt via deze pagina een aanvraag doen voor een offerte aanvraag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij doen altijd vooraf een geheel vrijblijvende prijsopgave via e-mail. Als u akkoord gaat, plannen wij de werkzaamheden in.
Tirion Dienstverlening doet er alles aan om uw ramen netjes schoon te houden. Wij maken vanzelfsprekend ook de kozijnen en vensterbanken schoon. We gaan voorzichtig te werk met het wassen van uw woning. En we laten zo min mogelijk sporen achter in uw tuin! Oftewel, we hebben respect voor uw bezit!
 
 
Wat kost een glazenwasser in Nijmegen?
 
Dat hangt af van uw woning: Het aantal ramen is belangrijk. Ook de grootte van de ramen. Zijn ze makkelijk te bereiken? Hoewel elke woning uniek is, kunt u bij de glazenwasser binnen Nijmegen aan de volgende kosten denken:
 
 
·  Minimumprijs € 30,00 per woning inclusief BTW en voorrijdkosten. Wilt u eenmalig de ramen laten doen dan is de minimumprijs € 45,00 per woning inclusief BTW en vorrijdkosten.
 
·  Prijzen worden berekend per venster, oftwel per stuks glas. Bij grote hoeveelheden ramen gelden lagere prijzen.
 
o    Begane grond: € 1,30 per venster.
 
o    Eerste verdieping: € 1,55 per venster.
 
o    Tweede verdieping: € 2,70 per venster.
 
o    Derde verdieping: € 4,40 per venster.
 
·     Afhankelijk van andere factoren voor uw woning kunnen andere prijzen gelden. Doe altijd een offerteaanvraag.
 
·     Meerdere woningen naast elkaar levert voordeel op!
 
 
Professionals gebruiken professioneel materiaal.

Altijd al afgevraagd hoe het komt dat glazenwassers de ramen snel streeploos schoon kunnen maken? Dat komt omdat wij professioneel materiaal gebruiken. De glazenwasser in Nijmegen gebruikt bijvoorbeeld de materialen van Unger, de marktleider in glasreinigingsproducten.

 
Hoe lang duurt het voordat de glazenwasser in Nijmegen komt als ik hem bestel?

Dat ligt aan het soort en de hoeveelheid werkzaamheden. Wij plannen het glazenwassen zo spoedig mogelijk in. Heeft u haast omdat u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen of gaat trouwen? Geef dat aan zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Mail of bel naar Tirion Dienstverlening.
 
Waarom vind ik geen exacte prijs voor de glazenwasser in Nijmegen op de website?

Omdat ieder huis uniek is is iedere prijs uniek. Zo voorkomt u dat u teveel betaald. Vraag een offerte aan bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving en wij laten u weten hoeveel het glazenwassen kost voor uw woning.

Moet ik thuis zijn als de glazenwasser in Nijmegen komt?

Nee, u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De glazenwasser voert de werkzaamheden uit die afgesproken zijn. U vindt bij thuiskomst schone ramen en een factuur in uw brievenbus of email box. Als u het prettig vindt om toch thuis te zijn, dan kan dat natuurlijk altijd, de glazenwasser van Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving zal dan vooraf melden wanneer hij komt.

Kan de glazenwasser over mijn hek, poort of dakje klimmen als ik niet thuis ben?

Nee, dit om schade aan uw hek, poort of dakje te voorkomen. De glazenwasser kan u in Nijmegen bellen, mailen of sms'en welke dag hij komt . U kunt dan die dag de poort of het hek open laten.

Hoe betaal ik mijn rekening?

Contant of via de bank. Als de glazenwasser in Nijmegen is geweest doet hij een factuur bij u in de bus of mailt de factuur. Hierop staan alle betalingsgegevens. U kunt het bedrag overmaken binnen 7 dagen na factuurdatum. Betaald u liever contant aan de glazenwasser dan is dat ook geen probleem. De glazenwasser tekent dan uw factuur meteen af als zijnde betaald. Bent u de factuur kwijt? Neem dan contact op met Tirion Dientverlening.

Op dit moment hebben wij een klantenstop voor particulieren. Wij nemen geen aanvragen in behandeling van woonhuizen. Heeft u een bedrijfspand? Vul dan het offerte formulier in, wij nemen uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling.Homepage           Schoonmaak kantoren                   Telescoop Bewassing
Vanwege de coronavirus pandemie werken wij op dit moment alleen
buiten en niet bij particulieren binnen in huis. Wij kunnen op dit moment ook niet door uw woning naar achteren gaan als u geen achterom ingang heeft.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu