Veelgestelde vragen over onze dienstverlening - Tirion Dienstverlening

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Veelgestelde vragen over onze dienstverlening

Waarom is er een klantenstop voor particulieren?

Op dit moment nemen wij geen nieuwe offerte aanvragen aan voor particulieren met woonhuizen. Door een verandering in werkzaamheden kunnen wij onze huidige klanten van dienst blijven, maar passen er geen nieuwe klanten bij. Het is te druk om nieuwe aanvragen te behandelen. Bedankt voor uw intresse in onze diensten, wij wensen u succes met het vinden van een geschikte collega.


Hoe lang duurt het voordat de glazenwasser komt als ik hem bestel?

Dat ligt aan het soort en de hoeveelheid werkzaamheden. Wij plannen het glazenwassen zo spoedig mogelijk in. Heeft u haast omdat u bijvoorbeeld uw woning wilt verkopen of gaat trouwen, geef dat aan zodat wij u sneller van dienst kunnen zijn. Mail of bel naar Tirion Dienstverlening.


Waarom vind ik geen exacte prijs voor de glazenwasser op de website?
Omdat ieder huis uniek is is iedere prijs uniek. Zo voorkomt u dat u teveel betaald. Vraag een offerte aan bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving en wij laten u weten hoeveel het glazenwassen kost voor uw woning.

Moet ik thuis zijn als de glazenwasser komt?

Nee, u hoeft hiervoor niet thuis te blijven. De glazenwasser voert de werkzaamheden uit die afgesproken zijn. U vindt bij thuiskomst schone ramen en een factuur in uw brievenbus. Als u het prettig vindt om toch thuis te zijn, dan kan dat natuurlijk altijd, de glazenwasser van Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving zal dan vooraf melden wanneer hij komt.

Kan de glazenwasser over mijn hek of poort klimmen als ik niet thuis ben?

Nee, dit om schade aan uw hek of poort te voorkomen. De glazenwasser kan u bellen, mailen of sms'en welke dag hij komt glazenwassen. U kunt dan die dag de poort of het hek open laten.

Hoe betaal ik mijn rekening?

Contant of via de bank. Als de glazenwasser is geweest doet hij een factuur bij u in de bus. Hierop staan alle betalingsgegevens. U kunt het bedrag overmaken binnen 7 dagen na factuurdatum. Betaald u liever contant aan de glazenwasser dan is dat ook geen probleem. De glazenwasser tekent dan uw factuur meteen af als zijnde betaald. Bent u de factuur kwijt? Neem dan contact op met Tirion Dientverlening.

De glazenwasser heeft materiaal laten liggen in mijn tuin. Wat moet ik ermee doen?

Bewaart u de glazenwassers attributen even in uw woning of schuur. Bel of mail naar Tirion Dienstverlening dat u spullen heeft gevonden in uw tuin. Wij komen het dan zo spoedig mogelijk langs halen. Dank u wel voor uw medewerking!

Kan ik vragen of de glazenwasser extra dingen schoonmaakt als hij komt zoals bijvoorbeeld de dakrand schoonmaken?

Ja, dat kan. U kunt het ter plaatse vragen of hij wat extra kan schoonmaken. Om er zeker van te zijn dat de glazenwasser die dag tijd heeft voor extra werk, is een telefoontje of e-mail naar Tirion Dienstverlening wenselijk. Extra werkzaamheden die de glazenwasser kan uitvoeren zijn o.a. houtwerk schoonmaken van bijvoorbeeld de dakrand of dakgoot, de dakgoot leeghalen, of anti-spin behandeling.

Wast de glazenwasser ook glas-in-lood ramen?

Ja, de glazenwasser wast ook glas-in-lood ramen. De glazenwasser bepaald ter plekke of dit voor uw woning mogelijk is, afhankelijk van de kwaliteit van het raam. De glazenwasser gebruikt hiervoor microvezeldoeken, zodat de glas-in-lood ramen weer blinkend schoon worden.

Kan de glazenwasser de dakgoot legen?

Ja, de glazenwasser kan uw dakgoot legen en schoonmaken. Op verzoek kan de glazenwasser een gootdrain plaatsen. Dit is een gaaselement die in uw dakgoot wordt geplaatst. Bladeren hopen zich niet meer op in uw dakgoot en verstoppingen worden hiermee voorkomen. Dakgoten legen kan prima in combinatie met glazenwassen. Vraag meer informatie over dakgoten legen aan Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving!

Waarom worden mijn ramen zo snel weer vies?


De vervuiling is afhankelijk van de kwaliteit van het glas en de mate van aanslag. Weersomstandigheden spelen in grote mate een rol in de vervuiling. Maar ook roet door uitlaatgassen veroorzaakt veel vuil op ramen. Het soort bomen en de hoeveelheid vogels en insecten rondom uw woning spelen ook een rol. De mate van vervuiling kan dus erg seizoens afhankelijk zijn. De glazenwasser van Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving informeert u over een frequentie van die bij de ramen van uw woning past. Vraag nu een gratis offerte aan!

Hoe vaak moet ik mijn ramen laten wassen?

Dit is afhankelijk van factoren als weer/soort glas en wat u zelf prettig vindt. Gemiddeld laten mensen hun ramen 1 x per 2 maanden wassen. Het is dan meestal ook weer echt nodig, u kunt dan zien dat de glazenwasser geweest is! Bij een frequentie van 1 x per maand heeft u bijna altijd schone ramen. Laat u uw ramen minder vaak wassen dan 1 x per 6 maanden, is er de mogelijkheid dat op den duur het vuil het glas kan aantasten. Het wordt dan nooit meer helemaal perfect, we speken dan van aanslag. Laat daarom op tijd glazenwassen. Vraag een gratis offerte aan voor uw woning bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving.

Hoe voorkom ik aanslag op mijn (nieuwe) ramen?

Laat uw ramen regelmatig wassen, minimaal 1 x per 6 maanden en u heeft langer plezier van uw glas. Het vuil krijgt niet de gelegenheid het glas aan te tasten. Regelmatig glazenwassen houdt uw ramen in goede conditie. Neem contact op met Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving voor . De meeste mensen kiezen voor 1 x per 2 of 3 maanden. Deze frequentie zorgt voor optimaal zicht het hele jaar door!

Mijn ramen zijn al in geen jaren gewassen. Kunnen ze weer helemaal als nieuw worden?

Als ramen jarenlang hebben blootgestaan aan het vuil, kan het zijn dat de ramen zijn aangetast. Een extra grondige van het raam is noodzakelijk om al het vuil te verwijderen. Dan wordt het 'gewoon' gezeemd. Pas na deze behandelingen kan worden vastgesteld in hoeverre het glas echt is aangetast. Vraag de glazenwasser van Tirion Dienstverlening om om advies of een afspraak.


Er zit verf op mijn raam en ik krijg het er niet af!

Geen paniek, uw glazenwasser heeft het materiaal om verf of verfspatten er zonder krassen af te krijgen. Probeer het liever niet zelf om beschadigen te voorkomen. Vraag uw glazenwasser van in Nijmegen en omgeving om advies.

Er zitten krassen op mijn raam. Kan ik daar wat aan doen?

Het kan zijn dat uw glazenwasser de krassen met een zeembeurt kan verwijderen.
Laat u informeren of het mogelijk is krassen te verwijderen.Vraag een gratis offerte voor aan bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving.

Wat is een Anti-Spin behandeling?

Bij een
Anti-Spin behandeling wordt uw woning of pand met een milieu vriendelijk middel ingespoten. Het heeft een 3-voudige werking:
1. spinnen worden geweerd
2. afbreken van spinnen uitwerpselen
3. vuilafstotende beschermlaag

Hoe lang werkt Anti-Spin?

De oppervlakte die  met Anti-Spin zijn behandeld zijn in elk geval 3 maanden beschermd, met een nawerking tot een half jaar afhankelijk van het weer en de spinnenpopulatie.
Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving adviseert daarom een preventieve behandeling van 2 x per jaar. Uw woning is dan een jaar lang beschermd! Tirion Dienstverlening houdt daarbij het volgende schema aan voor optimaal resultaat. Eerste behandeling is vóór het spinnenseizoen start namelijk in april/mei en tweede behandeling is in het naseizoen vanaf augustus. Vraag een gratis offerte bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving aan!

Is Anti-Spin slecht voor spinnen en milieu?

Nee. Spinnen zijn in Nederland beschermd. Wij gebruiken daarom géén gif. Het middel dat Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving gebruikt zorgt ervoor dat spinnen zich niet meer willen nestelen aan het behandelde oppervlak. De spinnen leven door op een ander stekje - weg van uw woning. Vraag een gratis offerte aan! Lees meer over Anti-Spin op de webpagina.

Mijn dakgoot ligt vol troep en blad. Wat kan ik daaraan doen?

Laat tijdig uw dakgoot legen en voorkom verstoppingen. Slechte afvoer van water in uw dakgoot kan tot lekkage leiden. Vraag informatie of een gratis offerte bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving.

Waarom regelmatig de dakgoot legen?

Er zijn verschillende redenen voor. Het organisch materiaal hoopt zich op en verooroorzaakt verstoppingen. Dit veroorzaakt lekkage en schade in huis. Laat tijdig uw dakgoot legen en voorkom verstoppingen.
Vraag informatie of een gratis offerte bij Tirion Dienstverlening in Nijmegen en omgeving.

Wat is Osmose water? Wat is telescoopbewassing?

Osmose water is leiding water waar de mineralen uit zijn gefiltreerd. Het water dat overblijft is uitstekend geschikt om ramen mee te wassen. Het droogt streeploos en vlekkenloos op! Met behulp van een telewassysteem wordt osmose water door een steel met een borstel gepomd. Vanaf de grond kan de glazenwasser bij alle ramen. Ook kozijnen, houtwerk, trespa, zonnepanelen, kunststof en vensterbanken kunnen worden schoongemaakt.

Wat is telescoopbewassing? Wat is een osmose apparaat?
Bij telescoopbewassing wordt osmose water door een steel met een borstel gepomd. Vanaf de grond kan de glazenwasser bij alle ramen. Hierdoor kan de glazenwasser veilig werken en bij hogere ramen komen.

Wat is het voordeel van telescoopbewassing met osmosewater?
Het osmose water heeft een enorm reinigend vermogen. Het vuil wordt met de borstel van het raam geborsteld en nagespoeld met een ruime hoeveelheid osmose water. Vuilaanslag kan zich nu minder snel hechten aan het oppervlak dat behandeld is met osmose water. Bovendien kan de r bij plekken komen waar het anders niet mogelijk is een ladder te plaatsen.

Is osmosewater milleuvriendelijk?
Osmose water is gewoon leidingwater dat door een speciaal filter wordt gepomd. Mineralen worden uit het water gehaald zonder hulp van chemische middelen. Wat overblijft is gedeminiraliseerd of PUUR water. Het water dat op de straat valt wordt teruggegeven aan de natuur of verdampd.

Kan ik kiezen tussen glazenwassen met de hand en glazenwassen met een osmose apparaat?
Ja, in de meeste gevallen kunt u kiezen. In sommige gevallen zal de glazenwasser één methode adviseren. Dit kan zijn omdat de ramen te hoog zijn voor de ladder. Of als het te gevaarlijk is een ladder op te stellen. Soms omdat de buren al voor een bepaalde methode hebben gekozen en het daardoor goedkoper is om hetzelfde te nemen. In alle gevallen kunt u de glazenwasser om advies vragen welke methode het beste bij u past.


Waar lees ik de algemene voorwaarden van Tirion Dienstverlening?

Klik op deze link om de algemene voorwaarden van Tirion Dienstverlening te lezen.


Waar lees ik de Privacyverklaring van Tirion Dienstverlening?

Klink op deze link om de Privacyverklaring van Tirion Dienstverlening te lezen.

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu